NÆSTE FOREDRAG:

 

 

 • 5. september 2017 kl. 07:30  Tommy G. Jespersen, bestyrelsesmedlem:


  Ledelse af en vækstproces  Vækstambition handler ikke udelukkende om økonomisk vækst. Den handler også om at tage de rette beslutninger og udøve god topledelse på en lang række parametre - herunder ikke mindst gearing af organisationen. De ledere og medarbejdere, som skal være en del af vækstprocessen, er vigtige for at kunne nå i mål. 

   

  Denne Tidlig Tirsdag skal vi høre, hvordan tidl. CEO og nuværende bestyrelsesmedlem i KK Wind Solutions A/S, Tommy G. Jespersen, har grebet ledelsesopgaven an i vækstprocessen.

   

  Og hos KK Wind Solutions A/S ved man noget om vækst. Og om ledelse. Med en vækst på omkring 25 procent i omsætningen det forgangne år holder KK Wind Solutions A/S - der laver styresystemer til vindmølleindustrien - fortsat foden tungt på vækstspeederen. I 2016 var omsætningen på knap 1,5 milliarder kroner, og KK Wind Solutions A/S holder uændret fast i sin ambition om yderligere fordobling af omsætningen, så virksomheden i 2020 skal ramme en omsætning på tre milliarder kroner.  Tilmeld dig her